Slagers Partners

Peter Zeldenthuis, directeur

Groenland 31, 3645LG Vinkeveen

Telefoon

Fax

Email

: 06 5140 0495

: 084 748 4840

:

Contact

Contact met Slagers Partners leggen kan op verschillende manieren. Via één van de contactformulieren hiernaast gaat dit het eenvoudigst.

Maar u kunt ons ook bellen als u dat liever wilt.

Tenslotte


We waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen deze website te bekijken. We hebben de informatie zo compact mogelijk gehouden. Het zou dus kunnen dat u graag nog wat meer zou willen weten.

 

We zullen al uw vragen graag beantwoorden!

Voor inleners

Heeft u met spoed een slager nodig, bel dan met Peter Zeldenthuis, telefoon 06 5140 0495. Bedenk dat de slagers in ons netwerk meestal aan het werk zijn, dus hoe eerder u contact met ons opneemt, des te sneller kunnen wij uw aanvraag honoreren. Direct telefonisch contact werkt dan het snelst.


Als er geen sprake is van spoed dan kunt u het beste het contactformulier voor inleners invullen en versturen. Wij nemen dan zo mogelijk dezelfde dag contact met u op en in ieder geval binnen 24 uur.

Voor zzp-ers

 

Direct aanmelden als zzp-er bij Slagers Partners? Dat kan, graag zelfs. Druk op de knop om naar het contactformulier te gaan en vul alle vragen op het contactformulier in. 

Misschien wil je eerst nog enkele vragen beantwoord zien en je nog niet meteen aanmelden? Vul dan alleen de verplichte velden in en stel je vragen in het vrije tekstvak. We zullen je vragen graag beantwoorden.


Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

© Salamander Webdesign