Inleners

 

Slagers Partners is een gevestigd bedrijf met ervaren krachten. We verstaan het slagersvak in al zijn facetten, zowel uitvoerend als organisatorisch. Wij leveren slagers aan de ambachtelijke slagerij op de hoek, slagerijketens en supermarktslagerijen. Ook aan horecaslagerijen en andere vleesverwerkende bedrijven. Overal in Nederland. Altijd op tijdelijke basis en op heel korte termijn als het moet.

Onze slagers

 

Onze slagers hebben ervoor gekozen om als zelfstandige te werken. Alleen daarom al zijn het ondernemende en gemotiveerde mensen met hart voor de zaak. Bovendien zijn ze gediplomeerd en verstaan ze hun vak.

Onze inleners

 

Wij zijn heel gelukkig met het grote aantal inlenende bedrijven dat zaken met ons doet.

Ze vormen een dwarsdoorsnede van de slagerswereld. Zo wordt Slagers Partners in staat gesteld zijn kwaliteit te blijven ontwikkelen en veranderingen in de markt te blijven volgen.

Vervanging en ondersteuning

 

Slagers Partners heeft een transparant uitvoeringsproces met heldere afspraken over planning, targets, kwaliteit en kosten. Onze overhead is laag en we zetten onze mensen het liefst in de regio in waar ze wonen. Door zo te werken blijven de kosten laag en weet u vooraf wat u te wachten staat.

 

Ons streven is om altijd eerst bij u langs te komen om over de inzet van een zzp-er afspraken te maken. Vervolgens krijgt u een offerte op maat. Bij een spoedplaatsing leveren we eerst de slager en komen daarna bij u langs om afspraken te maken. Geïnteresseerd? We leggen het graag in een persoonlijk gesprek aan u uit.

Advisering en begeleiding

 

Wij leveren niet alleen uitvoerend slagers. Ook op managementniveau hebben wij geschikte, ervaren mensen. Zo kan Slagers Partners voor u een bedrijfsplan opstellen en implementeren. Of u kunt ons inzetten als u een tweede winkel opent die nog helemaal vorm moet krijgen. We kunnen uw personeel inwerken en begeleiden en we kunnen een team bouwen.


En als u besluit een project zelf uit te voeren kunt u Slagers Partners inhuren als adviseur. In die rol helpen we u bij het kiezen van de juiste aanpak en het vermijden van valkuilen. Onze adviezen zijn altijd concreet en op maat, rekening houdend met de formule die u hanteert voor uw zaak.

© Salamander Webdesign