Zelfstandig slager zonder personeel

 

Slagers Partners werkt uitsluitend met zzp-ers. Omdat zij bovengemiddeld gemotiveerd zijn en goed in hun vak. En dat is precies waar onze inleners om vragen. Of je nu ervaring hebt in een ambachtelijke slagerij, een supermarktslagerij of in een productiebedrijf, wij werken graag met je samen. Ook als je parttime beschikbaar bent hebben wij mogelijkheden.

Ontwikkelingen


Het slagersvak verandert. Dat is geen nieuws voor vakgenoten. Productiebedrijven worden steeds specialistischer. En winkelslagers maken kant-en-klaar maaltijden. Hygiene wordt steeds belangrijker. Slagers Partners zoekt mensen die deze ontwikkelingen leuk vinden.

Vakvrouwen

 

Het slagersvak is vooral een mannenwereld. Maar steeds meer vrouwen treden toe tot het vak. Wij spreken liever over vakmensen: vakmannen én vakvrouwen. Spreekt Slagers Partners je aan, ben je een vrouw en slager-versspecialist? Neem dan ook eens contact met ons op.

De zzp-er volgens Slagers Partners

 

Natuurlijk werken wij graag samen met slagers met veel ervaring én de juiste werkhouding. Maar werkhouding vinden we wel het belangrijkste. Je moet flexibel kunnen omgaan met je opdrachtgever, zijn personeel en klanten. Soms ben je de enig aanwezige slager en sta je er vaktechnisch alleen voor.


Vanzelfsprekend ben je een gediplomeerd slager en kun je dat aantonen met een diploma. Een VAR-verklaring is een vereiste. Een HACCP-certificaat is een aanbeveling en leidinggevende ervaring is natuurlijk mooi meegenomen. Je ervaring als slager mag breed of smal zijn, lang of kort. Geïnteresseerd? Overweeg dan je bij Slagers Partners aan te sluiten.

Voordelen voor jou als zzp-er

 

Slagers Partners heeft ook wat te bieden aan zijn zzp-ers. Zo leert de ervaring dat acquisitie voor een alleen werkende zelfstandige niet altijd gemakkelijk is. Slagers Partners heeft een uitgebreid netwerk van slagersbedrijven die regelmatig gebruik maken van onze diensten. Als je aangesloten bent bij Slagers Partners maak je van dit netwerk gebruik.

 

Werk bij ons is niet gegarandeerd. We verplichten je daarom ook niet om voltijds via ons te werken. Je geeft van tevoren aan op welke dagen je beschikbaar bent. Daarnaast kun je dan voor je eigen klanten blijven werken als die maar niet tot het netwerk van Slagers Partners behoren. Gewerkte uren via Slagers Partners kun je als zzp-er zelf declareren bij de opdrachtgever. Alleen bij grotere klanten regelt Slagers Partners dit vaak rechtstreeks met de klant.

© Salamander Webdesign